Konya ve ilçelerinden öne çıkanlar

Konya ve ilçelerinde bugün (23 Ağustos 2023) neler yaşandı, öne çıkanlar hangileri? İşte yaşananlardan derlenen haberler şu şekilde.

Konya ve ilçelerinden öne çıkanlar

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bir kişiye boya sandığı hediye etti.

Tutal, ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Durmuş Tetik'in (64) malzemelerini elma kasasından yaptığı sandıkla taşıdığını öğrendi.

Bunun üzerine boya sandığı hediye edilen Tetik, duygusal anlar yaşadı.

Tetik, "Ayakkabı boyamakta kullandığım malzemeleri sandığın içine dolduruyor ve dışardan temin ettiğim bebek arabasıyla taşıyordum. İlk kez böyle bir sandığa sahip oldum." dedi.

konya-ve-ilcelerinden-one-cikanlar.jpg

KAYMAKAM TURAN'DAN, BOZKIRLI ÜRETİCİLERE ZİYARET

Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Harmanpınar Mahallesi'nde çilek üretimi yapan çiftçi Hakkı Gümüş ile görüştü.

Turan, ziyarette, çilek üretimi ve verimi üzerine bilgi aldı. Daha sonra arıcılık faaliyetleri yürüten Kadir Gökseki ile bir araya gelen Turan, herkesin bereketli bir sezon geçirmesini diledi.

konya-ve-ilcelerinden-one-cikanlar-001.jpg

EREĞLİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde programlarına devam ediyor.

Ereğli Belediyesi tarafından yaz akşamlarını keyifli hale getirmek amacıyla vatandaşlarına açık havada sinema keyfi yaşatacak, bu sıcak yaz akşamlarının tadını çıkarmasını sağlayacak bir etkinlik başlatıldı. Oğuz Ata Sosyal Tesisleri'nde organize edilen Açık Hava Sinema günleri Ayla filmi başladı ve etkinlik 5 gün boyunca birbirinden güzel filmlerle devam edecek. Etkinliğin ilk gününe vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi. Filmi başından sonuna kadar dikkatle takip eden vatandaşlar film gösterimi yapılan alandan mutlu bir şekilde ayrılarak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya etkinlik dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Diğer yandan Ereğli Belediyesi tarafından film gösteriminin öncesinde vatandaşlara patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

+

konya-ve-ilcelerinden-one-cikanlar-002.jpg

Kaynak:AA / İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.