Konya Vergi Dairesi Başkanı Bora, Başkan Günbaş ile görüştü

Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora, Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş’ı ziyaret etti. Başkan Günbaş, görüşmede odanın çalışmalarını ve yaşadıkları sorunları anlattı.

Konya Vergi Dairesi Başkanı Bora, Başkan Günbaş ile görüştü

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Başkan Recep Bora’ya odanın üyelerine yönelik sektör ile ilgili yaptığı çalışmalar başta olmak üzere, eğitim faaliyetleri tamamlanan ve devam eden projelere ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Günbaş, odanın adına tescili markası olan Avuncuk ahşap oyuncakların yapım aşamalarını da anlattı.

Başkan Günbaş, “Konya tarım ve sanayi kenti olarak ülkemiz ekonomisine önemli katkılar veren bir şehir. Üretimi, ihracatı ve ödediği vergiler ile büyümesini devam ettiriyor. Dünyada yaşanan enerji krizi ve savaşın verdiği olumsuzluklar bizi de etkiliyor. Yüksek enflasyon ortamı özellikle firmaların yüksek kar ediyormuş görüntüsü oluşturuyor. Bu konuda hükümetimiz başta olmak üzere sizlerin aracılığıyla çözüm bekliyoruz.” dedi.

konya-vergi-dairesi-baskani-bora-baskan-gunbas-ile-gorustu.jpg

Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora da çalışmalar hususunda fikir alışverişinde bulunarak Mobilyacılar Odasının yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Günbaş ve ekibini kutladı.

Bora, “Hep birlikte Konya için çalışacağız. Birlik ve beraberlik hem ülkemize hem de Konya'mıza hayırlar getirecektir.” ifadelerini kullandı.

konya-vergi-dairesi-baskani-bora-baskan-gunbas-ile-gorustu-001.jpg

konya-vergi-dairesi-baskani-bora-baskan-gunbas-ile-gorustu-002.jpg

konya-vergi-dairesi-baskani-bora-baskan-gunbas-ile-gorustu-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.