Konya yolundaki kazada ölen MHP’li Ömer Ünalan toprağa verildi

Konya - Antalya yolunda otomobil ile hafif ticari araç çarpışmış, kazada MHP Cihanbeyli İlçe Başkan Yardımcısı ve Cihanbeyli Belediye Meclis Üyesi Ömer Ünalan hayatını kaybetmişti. 55 yaşındaki Ünalan dualarla toprağa verildi.

Konya yolundaki kazada ölen MHP’li Ömer Ünalan toprağa verildi

Kaza, dün Konya - Antalya kara yolu Akçeşme mevkisinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; Ömer Ünalan yönetimindeki 42 NA 480 plakalı hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 61 AT 532 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kazada araç içerisinde sıkışan Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Cihanbeyli İlçe Başkan Yardımcısı ve Cihanbeyli Belediye Meclis Üyesi Ömer Ünalan feci şekilde can verdi.

Aynı araç içerisinde bulunan Muhsin Ünalan, Ömer Karabulut ve otomobilde bulunan Buse Kölgeli, Derya Kölgeli, Fatih Kölgeli ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Akseki Devlet Hastanesine sevk edildi. Ünalan'ın cenazesi de olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

konya-yolundaki-kazada-olen-mhpli-omer-unalan-topraga-verildi.jpg

TOPRAĞA VERİLDİ

Ünalan’ın cenazesi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Konya’ya getirilen Ünalan, memleketi Cihanbeyli’nin Kayı Mahallesi’nde toprağa verildi.

konya-yolundaki-kazada-olen-mhpli-omer-unalan-topraga-verildi-001.jpg

Evli 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Ünalan’ın cenaze namazına Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, başkan Yardımcıları Halil Gürel, Saat Kaya ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

konya-yolundaki-kazada-olen-mhpli-omer-unalan-topraga-verildi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.