Konya’da 1200 hayvan çalınmıştı! Şüpheliler yakalandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 1200 hayvanın çalınması ve 2 çobanın yaralanması olayıyla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, 2’si yabancı uyruklu 4 zanlıyı yakaladı. Şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Konya’da 1200 hayvan çalınmıştı! Şüpheliler yakalandı

Konya’nın Ereğli İlçesi Zengen Mahallesinde 01 Eylül’de çalınan 1200 küçükbaş hayvanın 1170 tanesi jandarma ekiplerince saatler içinde bulunmuş ve sahibine teslim edilmişti. Olay esnasında 2 çobanın da yaralandığı bildirilmişti.

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdüren İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, JASAT ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 kişinin ismini belirledi.

Zanlılar, düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

konyada-1200-hayvan-calinmisti-supheliler-yakalandi.jpg

Şüphelilerden yabancı uyruklu M.T.A ve A.A. isimli 2 kişinin yakalandığı adreste yapılan aramalarda, spiral makinesi, matkap, şarjlı el matkabı, gümüş renkli levye, gümüş renkli el pompası, 300 mm ibareli kurbağacık boru anahtarı, 18/19 ibareli ingiliz anahtarı ve lastik delik kapatıcısı, 86 adet lastik yaması, tutamak kısmı turuncu renkli fitil takma aparatı ve 6 adet lastik sibobu ele geçirildi.

konyada-1200-hayvan-calinmisti-supheliler-yakalandi-001.jpeg

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 4 kişi de nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

konyada-1200-hayvan-calinmisti-supheliler-yakalandi.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.