Konya’da 1,5 yaşındaki bebek balkondan düştü! O anlar kamerada

Konya’nın Kulu ilçesinde misafirliğe gittikleri evde oyun oynayan 1,5 yaşındaki yabancı uyruklu bebek balkondan düştü. Ağır yaralanan bebek hastaneye kaldırıldı, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Konya’nın Kulu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; yabancı uyruklu 1,5 yaşındaki Y.N. ailesi ile birlikte misafirliğe gitti.

BEBEK BALKONDAN DÜŞTÜ

Y.N. evdeki çocuklarla birlikte balkonda oynadığı sırada aşağıya oyuncak ayı düştü. Oyuncak ayının aşağıda bulunan bakkalın tentesine çarpıp düşmesi ise güvenlik kamerasına yansıdı. Oyuncak ayının düşmesinden kısa süre sonra ise Y.N. zemine düştü.

konyada-15-yasindaki-bebek-balkondan-dustu-o-anlar-kamerada.jpg

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Balkonda oynayan Y.N.'nin düşmesi de güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Ses duyarak bebeğin düştüğünü fark eden aşağıdaki iş yeri sahibi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

konyada-15-yasindaki-bebek-balkondan-dustu-o-anlar-kamerada-001.jpg

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı bebek, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinde ilk olarak oyuncak ayının aşağıya düşmesi, sonrasında bebeğin düşmesi ve çevredeki vatandaşların bebeğin yanına koşması yer alıyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

konyada-15-yasindaki-bebek-balkondan-dustu-o-anlar-kamerada-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.