Konya’da 17 yaşındaki gence işkence ve istismar iddiası

Konya’da sevgilisine mesaj attığını ileri sürdüğü 17 yaşındaki H.T’yi silah zoruyla bir araziye götürüp işkence edildiği, istismarda bulunulduğu ve gasp iddiasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Zanlıların o anları kaydettiği ortaya çıktı.

Konya’da 17 yaşındaki gence işkence ve istismar iddiası

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Veysel Karani Caddesi üzerinde yaşanan olayda, lise öğrencisi H.T., parkta dolaşırken yanına daha önceden tanıdığı inşaat işçisi Eray E. (20) geldi.

Eray E. konuşmak istediğini söylemesi üzerine birlikte araca bindiler. İkili araçtayken yanlarına elinde pompalı tüfek bulunan Yusuf S. (21) bindi. Şüpheliler araçla hareket ederek H.T'yi havaalanı civarında bir araziye götürdü.

İŞKENCE, İSTİSMAR, GASP İDDİASI

Eray E. iddiaya göre; sevgilisine mesaj attığını ileri sürdüğü H.T'ye defalarca tüfekle vurarak işkence yaptı. Bununla da yetinmeyen Eray E., H.T'ye cinsel istismarda bulundu. Şüpheliler daha sonra H.T'nin üzerindeki 2 bin 200 TL parasını ve saatini gasp edip olay yerinden ayrıldı. Yaralı halde polisten yardım isteyen H.T. hastanede tedavi altına alındı.

YAPTIKLARINI KAYDA ALMIŞLAR!

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, H.T'nin ifadesi doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, H.T'nin ifadesinden yola çıkarak Eray E. ve Yusuf S'yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinden olayda kullanılan tüfek ile gasp edilen saat bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin liseli gence yaptıkları işkence ve istismarı kaydettikleri tespit edildi.

Yağma, kasten yaralama ve çocuğun cinsel istismarı gibi 3 suçtan kaydı bulunan Eray E. ile kasten yaralama, hırsızlık gibi birçok suçtan 19 suç kaydı bulunan Yusuf S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Her iki zanlı da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.