Konya’da 2 cezaevi firarisi stüdyo dairede uyurken yakalandı

Konya’da haklarında 25’er yıl hapis cezası bulunan 2 cezaevi firarisinin izini bulan polis, nefes kesen bir operasyon düzenledi. İkisi de, Selçuklu’daki bir stüdyo dairede uyurken yakalandı. Haber Dairesi operasyon anı görüntülerine ulaştı.

Konya’da 2 cezaevi firarisi stüdyo dairede uyurken yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, başarılı bir operasyonun daha altına imza attı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; haklarında farklı suçlardan 25’er yıl hapis cezası bulunan Hasan Hüseyin T. ve Fırat K, her yerde aranıyordu.

Aynı zamanda cezaevi firarisi oldukları öğrenilen ikilinin dosyasını ele alan ve yakalanmaları için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, uzun uğraşlar sonunda izlerini buldu.

konyada-2-cezaevi-firarisi-studyo-dairede-uyurken-yakalandi-001.jpg

POLİSİN TAKİBİNDE

Hasan Hüseyin T. ve Fırat K’nin, polisin sürekli kontrol altında tuttuğu, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesindeki BakYapı Prestij Park Konutlarındaki bir stüdyo dairede kaldıkları tespit edildi.

UYURKEN YAKALANDILAR

Operasyon için düğmeye basan ekipler, ikiliyi, dairede uyurken yakaladı.

Gözaltına alınan Hasan Hüseyin T. ve Fırat K, işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

konyada-2-cezaevi-firarisi-studyo-dairede-uyurken-yakalandi.jpg

HABER DAİRESİ ULAŞTI

Haber Dairesi, operasyon anına dair görüntülere ulaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, polis ekiplerinin sitenin önünde toplanması, ekiplerin siteye girişi ve gözaltına alınan Hasan Hüseyin T. ve Fırat K’nin polis araçlarına bindirilmesi yer alıyor.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum