Konya’da 2 motosiklet çarpıştı! O anlar kameraya böyle yansıdı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 2 motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Konya’da 2 motosiklet çarpıştı! O anlar kameraya böyle yansıdı

Kaza, Hacıakif Mahallesi, Özdilek Caddesi üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; M.S. (16) idaresindeki plakasız motosiklet, cadde üzerinde hareket halinde iken karşı istikametten gelen M.B.K.’nin kullandığı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet ve sürücüleri yola savrularak metrelerce sürüklendi. Kaza ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İKİ SÜRÜCÜ DE YARALANDI

Kazada motosikletlerden yola savrulan her 2 sürücü de yaralandı. Yaralı sürücüler ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

konyada-2-motosiklet-carpisti-o-anlar-kameraya-boyle-yansidi.jpg

Öte yandan, yaşanan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde M.S. idaresindeki motosikletin cadde üzerinde hastane yönüne seyir halinde iken önündeki bir aracı sollamak isterken karşı yönden gelen motosikletle hızla çarpıştığı anlar yer alıyor. Kazanın ardından sürücülerin yola savrulduğu ve çevredeki vatandaşların yardım için yanlarına koştukları görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.