Konya'da 23 arsa ihaleyle satılacak

Konya Sarayönü İlçe Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait 23 adet arsayı, açık teklif usulü ile İhale ederek satacak. İşte o arsaların fiyatları ve ihaleye ilişkin detaylar.

Konya'da 23 arsa ihaleyle satılacak

Konya Sarayönü İlçe Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait 23 adet arsayı, açık teklif usulü ile İhale ederek satacak.

Arsaların fiyatları şu şekilde: 

1.jpg2.jpg

İhaleye ilişkin detaylar ise şöyle: 

2. İhaleye ilişkin Şartname ve ekleri Sarayönü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir. Ayrıca www.sarayonu.bel.tr  adresinden şartnameye ulaşılabilir.

3. İhale Sarayönü Belediyesi Toplantı salonunda 10.08.2022 Çarşamba günü Saat:10.30’da Encümen huzurunda yapılacaktır. 

4. İhaleyi yapıp-yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

5. İsteklilerin ihaleye katılımında istenen belgeler şunlardır:
a. Dilekçe : Tebligata esas adres belirtilecektir.
b. Nüfus cüzdanı sureti (Gerçek kişiler için)
c. Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi, Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak edenler tarafından imzalanmak zorundadır
d. Geçici Teminat: Geçici teminat olarak belirtilen bedeli belediyemiz veznesine yatırıp aldıkları makbuzu veya 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 26. Maddesinde belirtilen, teminat yerine geçen belge.
e. Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Oda Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarası,
f. Tüzel kişi olması halinde, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri
g. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin yetkisinin bulunduğuna dair noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

6. İsteklilerin istenilen belgelerle birlikte İhale tarih ve saatinden önce Sarayönü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlan olunur.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.