Konya’da 3 kızı yangında can veren babanın büyük acısı! Aynı ev bir ay önce de yanmış

Konya’da gece yarısı duyanların yüreğini yakan bir olay yaşandı. Bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki ikiz kızlar ile 2 yaşındaki kardeşleri yanarak can verdi. Aile büyük üzüntü yaşarken, aynı evde yaklaşık bir ay önce de yangın çıktığı öğrenildi.

Konya’da 3 kızı yangında can veren babanın büyük acısı! Aynı ev bir ay önce de yanmış

Gece yarısı, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Saray Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde yaşandı olay. Anne Kader El İsmail (21) üst katta çocuklarını uyuttuktan sonra, eşi Cihat El İsmail (23) ve kayınpederinin bulunduğu alt kata indi.

KOMŞULAR HABER VERDİ

Bir süre sonra sokaktan geçen vatandaşlar kapıyı çalarak üst katın yandığını haber verdi. Aile üyeleri alevlerden yukarı kata çıkmayı başaramayınca durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

konyada-3-kizi-yanginda-can-veren-babanin-buyuk-acisi-ayni-ev-bir-ay-once-de-yanmis-003.jpg

TAVAN ÇÖKTÜ

Ekipler yangına hemen müdahale ederken evin tavanı kardeşlerin üzerine çöktü. İçeriye giren ekipler, enkaz altından 4 yaşındaki ikizler Ayşe ve Fatma ile 2 yaşındaki kardeşleri Nuran El İsmail'in yanmış cesetleriyle karşılaştı.

konyada-3-kizi-yanginda-can-veren-babanin-buyuk-acisi-ayni-ev-bir-ay-once-de-yanmis.jpg

BABA VE ANNE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

3 kız kardeşin cansız bedenleri, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Geçimini kağıt toplayarak sağlayan baba ve anne büyük üzüntü yaşadı. Çocuklarının yaşamını yitirdiğini öğrenen ve fenalaşan hamile Kader El İsmail'e olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Baba Cihat El İsmail'i de yakınları teselli etti. 

konyada-3-kizi-yanginda-can-veren-babanin-buyuk-acisi-ayni-ev-bir-ay-once-de-yanmis-001.jpg

AYNI EV BİR AY ÖNCE DE YANMIŞ

Aynı evde yaklaşık 1 ay önce de elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktığı, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı, ailenin yangından sonra elektrik tesisatının yenilediğini söylediği, ancak yangının yine elektrik kontağından çıkmış olabileceğinin değerlendirildiği öğrenildi.

konyada-3-kizi-yanginda-can-veren-babanin-buyuk-acisi-ayni-ev-bir-ay-once-de-yanmis-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.