Konya’da 5 bin TL ödüllü yarışma! İşte başvuru şartları

Bisiklet Şehri Konya’da, Büyükşehir Belediyesi ilk kez bu alanda bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL kazandıracak yarışmaya son başvuru tarihi 20 Ağustos. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Konya’da 5 bin TL ödüllü yarışma! İşte başvuru şartları

Konya’da bisiklet alanında ilk kez “Bisiklet Şehri Konya” temalı fotoğraf yarışması düzenleniyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 550 kilometre bisiklet yolu olan ve bisiklet kullanıcılarının trafikte rahat sürüş imkanı bulmaları için önemli uygulamaları barındıran bisiklet şehri Konya’nın coğrafi özelliği itibarıyla de bisiklet sürmeye en uygun illerden birisi olduğunu ifade etti.

“TÜRKİYE’DE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ”

Enerji verimliliği, çevre dostu ve sağlıklı bir ulaşım aracı olması gibi özellikleri nedeniyle bisiklet kullanımının geniş kitlelere yayılması için Türkiye’de örnek çalışmalara imza attıklarını söyleyen Başkan Altay, “Bisikleti bu kez fotoğraf sanatıyla buluşturmak için bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz. İlk kez düzenleyeceğimiz bu yarışma ile Konya’da var olan bisiklet kültürünü daha da artırarak bu konuda farkındalık oluşturmayı arzu ediyoruz. Amatör veya profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarını yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

BİSİKLET TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ

Birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin TL; mansiyon ödülü olarak da 1.000 TL para ödülünün verileceği yarışmanın son başvuru tarihi 20 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

BAŞVURU YAPMAK VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

konyada-5-bin-tl-odullu-yarisma-iste-basvuru-sartlari.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.