Konya’da 6 yıldır kayıp olan Yasin ile ilgili şok iddia: Annesi öldürüp kuyuya attı!

Konya’da 6 yaşındayken kaybolan ve 6 yıldır bulunamayan Yasin Şahin ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin’in katıldığı televizyon programına bağlanan bir izleyici, Ümmü Şahin’in Yasin’i öldürüp, kuyuya attığını iddia etti.

Konya’da 6 yıldır kayıp olan Yasin ile ilgili şok iddia: Annesi öldürüp kuyuya attı!

Konya’nın Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesinde yaşayan Ümmü  ve Yavuz Şahin çiftinin 5 çocuğundan biri olan Yasin Şahin, 4 Nisan 2016'da Belkuyu Anaokulu'ndan döndükten sonra evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Yasin'in bulunması için aynı gün jandarma ve AFAD ekipleri ile köylüler tarafından arama çalışması başlatıldı.

Evin çevresi, su kuyuları, foseptikler, sarnıçlar, mağaralar kontrol edildi.

İçişleri Bakanlığı'nca kayıp çocukların bulunması için Ankara'dan görevlendirilen, polis ve askerlerden oluşan özel ekibin çalışmaları da sonuç vermedi.

2020/12/05/kayip-yasin-2-hd1.jpg

ŞOK BİR İDDİA ORTAYA ATILDI: YASİN'İ ANNESİ ÖLDÜRDÜ

Show Tv ekranlarındaki Didem Arslan Yılmaz’ın programında uzun süredir Yasin Şahin olayı ele alınıyor. Anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin'in de katıldığı programa bağlanan bir izleyici çarpıcı iddialar ortaya attı.

2018 yılının Temmuz ayında Ümmü Şahin'in kadın sığınma evine geldiğini anlatan izleyici, “Ümmü bana, ‘Yasin görmemesi gereken şeyleri gördü. Benim arkamdan gelmiş. Biz de onu öldürdük.’ dedi. O köydeki kuyular araştırılsın. O kuyulardan birinde o çocuğun cesedi çıkacak. Bana öldürdük dedi.” diye konuştu.

Bunu üzerine Yavuz Şahin de, “Köyde 3 tane kuyu var. Üçünü de boşaltıp incelediler. Fosseptik kuyularına da bakıldı.” ifadesini kullandı.

konyada-6-yildir-kayip-olan-yasin-ile-ilgili-sok-iddia-annesi-oldurup-kuyuya-atti.jpg

“YAVUZ'A ACI YAŞATACAĞIM”

Ümmü Şahin'in Yasin'in kaybolmasından 1 ay önce eşinin amcasının kızı Hanife Şahin'e, “Ben Yavuz'a öyle bir acı yaşatacağım ki, kıyamette bile içerisinden çıkamayacak” dediği öne sürüldü.

Ümmü Şahin ise, “Bir anlık öfkemle söyledim. Ben çocuğum için halen daha ağlıyorum.” dedi.

Yavuz Şahin de eşinin kendisine, “Sana bir acı yaşatacağım” dediğini anlattı.

Bu arada Jandarma ekiplerinin Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesinde dosyayla ilgili soruşturmasını sürdürdüğü öğrenildi.

2020/12/05/kayip-yasin-1-hd1.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum