Konya’da 62 ekip, 320 personel ile eğlence merkezlerine baskın

Konya polisi; 62 ekip, 320 personel ile huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Bu kapsamda ekipler, kentteki eğlence merkezlerine baskın düzenledi. 9 iş yeri mühürlendi, aranması olan 5 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi.

Konya’da 62 ekip, 320 personel ile eğlence merkezlerine baskın

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur uygulamalarına devam ediyor.

62 ekip ve 320 personelle bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarda kentin çeşitli yerlerinde bulunan onlarca eğlence mekanında denetlemelerde bulundu.

9 İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen 9 iş yerini mühürleyen ekipler, 4 iş yeri sorumlusuna mühür bozma suçundan adli işlem başlattı. Ayrıca 11 iş yerine tütün mamulü tüketilmesine izin vermekten ve 81 kişiye kimlik bildirimi bulunmamasından cezai işlem uygulandı. Denetimlerde aranması olan 5 şüpheli de yakalandı.

konyada-62-ekip-320-personel-ile-eglence-merkezlerine-baskin-001.jpg

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Denetimlerde ele geçirilen 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 165 adet tabanca fişeği, 77 adet av tüfeği fişeği ve 5 adet kuru sıkı tabanca fişeğine el konuldu.

TAPDK Belgesi olmaksızın alkol sunumu yapan 1 iş yerindeki 728 şişe alkole de el konuldu. Bir iş yerinde bulunan 2 kişiye de kumar oynamaktan 8 bin 100 TL idari para cezası uygulandı, 1 kişi hakkında kumar oynatmak suçundan adli işlem başlatıldı.

konyada-62-ekip-320-personel-ile-eglence-merkezlerine-baskin.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.