Konya’da 80 bin lira değerinde hurda çaldığı önü sürülen iki kişi yakalandı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde iş yerinden 80 bin lira değerinde 2,5 ton hurda malzeme çaldığı öne sürülen iki kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Hurdaları satın aldığı belirlenen bir kişi hakkında ise işlem yapıldı. Malzemeler sahibine teslim edildi.

Konya’da 80 bin lira değerinde hurda çaldığı önü sürülen iki kişi yakalandı

Konya Haber: Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi Aslım Sokak’ta bulunan bir iş yerinde hurda niteliğindeki plastik kırma makinesi, kaynatma aparatı, alüminyum reklam tabelası, çeşitli mobilya eşyaları gibi 2.5 ton ağırlığındaki malzeme çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

ONLARCA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İZLENDİ

Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hırsızları yakalamak için onlarca kamera görüntüsünü izledi. Ekipler, şüphelilerin M.E. ve V.A. olduğunu belirledi. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri iki kamyona yükleyerek götürdükleri tespit edildi.

OPERASYONLA YAKALANDI

Polis ekipleri, iki şüpheliyi yaptığı operasyonla kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler alınan ilk ifadelerinde çaldıkları malzemeleri A.C.’ye sattıklarını söyledi. Bunun üzerine ekipler, çalıntı malzemelerle birlikte A.C’yi gözaltına aldı.

MALZEMELER SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, çalıntı malzemeleri satın alan A.C.’ye ise suç eşyası satın almaktan işlem yapıldı. Ele geçirilen malzeme sahibine teslim edildi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.