Konya’da ağabeyini öldüren, annesini de ağır yaralayan pazarcı hakkında ilk karar

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Ceylani Şahbaz, kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi 61 yaşındaki Kadir Şahbaz’ı öldürmüş, annesi 84 yaşındaki Fadime Şahbaz’ı ağır yaralamıştı. Afyonkarahisar’da yakalanan şüpheli tutuklandı.

Konya’da ağabeyini öldüren, annesini de ağır yaralayan pazarcı hakkında ilk karar

Olay, Akşehir ilçesi Kileci Mahallesi Paşa Hafız Sokak'taki evde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 8 suç kaydı olduğu öğrenilen 48 yaşındaki Ceylani Şahbaz, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi 61 yaşındaki Kadir Şahbaz ile annesi 84 yaşındaki Fadime Şahbaz'a tabancayla ateş edip kaçtı.

AĞABEY ÖLDÜ, ANNE YARALANDI

Komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlileri, 5 suçtan kaydı olduğu öğrenilen Kadir Şahbaz'ın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Fadime Şahbaz ise ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

konyada-agabeyini-olduren-annesi-de-agir-yaralayan-pazarci-hakkinda-ilk-karar.jpg

AFYON'DA YAKALANDI

Olay sonrası Ceylani Şahbaz, kızı M.Ş.'yi (20) de yanına alıp 42 UG 943 plakalı aracıyla Afyonkarahisar istikametine kaçtı.

Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe alıp, şüpheli ile kızını, Ali Çetinkaya Mahallesi 1304 Sokak'ta suç aleti tabancayla yakalayıp gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Araçta yapılan aramada mermiler ve bıçak da ele geçirildi. Ceylani Şahbaz ve kızı Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ceylani Şahbaz, Akşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Şahbaz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan, ağır yaralı olan anne Fadime Şahbaz’ın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

konyada-agabeyini-olduren-annesi-de-agir-yaralayan-pazarci-hakkinda-ilk-karar-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.