Konya’da pazarcı kardeşlerin ölümle biten kavgasında yeni detaylar çıktı

Konya Akşehir’de yaşayan Ceylani Şahbaz, kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi Kadir Şahbaz'ı çıkan tartışmada tabancayla öldürüp, annesi Fadime Şahbaz'ı yaraladı. Olayın ardından kaçan Şahbaz, Afyonkarahisar'da böyle yakalandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Akşehir ilçesi Kileci Mahallesi Paşa Hafız Sokak'taki evde yaşanan olayda, 8 suç kaydı olduğu öğrenilen Ceylani Şahbaz, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi Kadir Şahbaz (61) ile annesi Fadime Şahbaz'a (84) tabancayla ateş edip kaçtı.

Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlileri, 5 suçtan kaydı olduğu öğrenilen Kadir Şahbaz'ın öldüğünü belirledi.

konyada-pazarci-kardeslerin-olumle-biten-kavgasinda-yeni-detaylar-cikti.jpg

Ağır yaralanan Fadime Şahbaz ise ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

AFYON'DA BÖYLE YAKALANDI

Olaydan sonra Ceylani Şahbaz, kızı M.Ş.'yi (20) de yanına alıp 42 UG 943 plakalı aracıyla Afyonkarahisar istikametine kaçtı. Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe alıp şüpheli ile kızını Ali Çetinkaya Mahallesi 1304 Sokak'ta suç aleti tabancayla yakalayıp gözaltına aldı.

konyada-pazarci-kardeslerin-olumle-biten-kavgasinda-yeni-detaylar-cikti-001.jpg

Araçta yapılan aramada mermiler ve bıçak da ele geçirildi. Ceylani Şahbaz ve kızı Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

konyada-pazarci-kardeslerin-olumle-biten-kavgasinda-yeni-detaylar-cikti-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.