Konya'da akaryakıt kaçakçısına suçüstü! 13 bin litre ele geçirildi

Konya polisi, akaryakıt kaçakçılarına yeni operasyonu düzenledi. Zafer Sanayi Sitesinde bir tankerden depolara kaçak akaryakıt aktarımı yapıldığı sırada 1 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler, 13 bin 500 kaçak yakıt ele geçirdi.

Konya'da akaryakıt kaçakçısına suçüstü! 13 bin litre ele geçirildi

Konya’da polis ekipleri, tankerden depolara kaçak akaryakıt aktarımı yapan bir kişi, suçüstü yakalandı, 13 bin 500 kaçak yakıt ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

RAHAT TAVIRLARI GÖZDEN KAÇMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesi Zafer Sanayi Sitesi’nde bir tankerden depolara kaçak akaryakıt aktarımı yapıldığını tespit etti.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, bir kişiyi suçüstü yakaladı. Polis ekiplerinin yaptığı baskında akaryakıt aktarımı yapan kişinin de rahat tavırları dikkat çekti.

Ekipler, toplam 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı.

 

 

2 BİN 225 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan ekipler, Konya’nın Karatay ilçesinde bir kişinin aracından dükkanına getirip kaçak sigara sattığını belirledi. KOM Şube ekipleri, araçta arama yaptı. Yapılan aramada 2 bin 225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.

konyada-akaryakit-kacakcisina-sucustu-13-bin-litre-ele-gecirildi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.