Altın 5775.074
BIST 10974.35
Dolar 42.5089
Euro 49.5902
Sterlin 56.7838

Konya’da alev alan saman balyaları kül oldu

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Karapınar Yaylası'nda çıkan yangında, bir evin bahçesinde muhafaza edilen yaklaşık 200 saman balyası yanarak zarar gördü.

Konya’da alev alan saman balyaları kül oldu

Yangın, M.E.A.'ya ait evin bahçesinde, üzeri çadırla kapatılmış saman balyalarının belirlenemeyen bir nedenle alev almasıyla başladı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çabalarıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangın sonucunda çok sayıda saman balyası kullanılamaz hale geldi.

konyada-alev-alan-saman-balyalari-kul-oldu.jpg

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

konyada-alev-alan-saman-balyalari-kul-oldu-001.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.