Konya'da alışveriş için fırsat günleri! Yüzde 80'e varan oranlarda indirim...

Konya'daki AVM'de indirim günleri devam ediyor. Vatandaşlar tanınmış markaların ürünlerinde yüzde 80'e varan indirimlerden faydalanıyor.

Konya'da alışveriş için fırsat günleri! Yüzde 80'e varan oranlarda indirim...

Konya'da alışveriş dünyasının en ön önemli adreslerinden Novaland Outlet Alışveriş Merkezi cüzdana dokunmayan fırsatlarla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Vatandaşlar "Garaj Günleri" adıyla tanıtımı yapılan kampanyalardan 22 Eylül'e kadar yararlanabilecek.

"Garaj Günleri" ile ilgili açıklamalarda bulunan Novaland Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Sinan Akdemir, Konyalılara "bu firsatı kaçırmayın" çağrısında bulundu.

AVM olarak her daim kaliteyi uygun fiyatlarla müşteriye sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Akdemir “Konya’da var olduğumuz günden beri müşteri politikamız değişmedi. Her zaman müşteriyi düşünen bir anlayışla hizmet vermeye çalıştık. 'Garaj Günleri' Novaland’ın tüm vatandaşlar tarafından takdir gören önemli bir dönemdir. Tüm vatandaşlarımızın sunulan fırsatlardan yararlanmalarını arzuluyoruz. 12 Eylül’de başlattığımız Garaj Günleri 22 Eylül’e kadar sürecek. Bu 10 günlük süre zarfında müşterilerimiz açık olduğumuz her saat alışverişe gelebilirler. İstiyoruz ki tüm vatandaşlarımız bu fırsatlardan haberdar olsun ve indirimlerden yararlanmak için alışveriş merkezimize gelsinler. Tanınmış markaların ürünlerinde yüzde 80'e varan indirimlerı sunuyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın" dedi. 

Akdemir, Garaj Günleri’nin Novaland Outlet Alışveriş Merkezi’nin ikinci katında devam ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.