Konya’da ambulans ve kamyonet şarampole devrildi: 6 yaralı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde kazaya karışan ambulansı gören kamyonet de şarampole devrildi. Peş peşe yaşanan her iki kazada aralarında sağlık çalışanlarının da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Konya’da ambulans ve kamyonet şarampole devrildi: 6 yaralı

Kaza, Beyşehir-Antalya karayolunun 7. kilometresi Karadiken Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan habere göre, Bitlis’ten Antalya’ya iller arası hasta nakli yapan Ö.A. idaresindeki Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait ambulans, Bitlis'e dönerken yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Bu sırada aynı güzergahta seyir halinde olan A.K. yönetimindeki kamyonettekiler kaza yapan sağlık personeline yardım için durmak istedi. Sürücünün fren yapmasıyla kayan kamyonette ambulansın yaklaşık 100 metre ilerisinde şarampole devrildi.

konyada-ambulans-ve-kamyonet-sarampole-devrildi-6-yarali.jpg

Kazada her iki aracın sürücüsü ile ambulansta bulunan sağlık görevlileri B.B. ve A.G. ile kamyonette yolcu olarak bulunan E.G. ve B.S. yaralandı.

konyada-ambulans-ve-kamyonet-sarampole-devrildi-6-yarali-001.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ambulans ve kamyonetten yaralı olarak çıkarılan sağlık görevlilerinin de aralarında bulunduğu 6 kişi, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.