Konya’da amca ve yeğeninin öldüğü kazada yürek yakan detay

Konya’da geçtiğimiz gün yaşanan kazada Doğan Selçuk, ağabeyinin kullandığı kamyona arkadan çarpmış, Selçuk ve yanında bulunan yeğeni hayatını kaybetmişti. Acılı baba Mustafa Selçuk, o akşam yaşananları anlattı.

Konya’da amca ve yeğeninin öldüğü kazada yürek yakan detay

Konya Tepekent Mahallesinde yaşayan nakliyeci Doğan Selçuk, ağabeyi Mustafa Selçuk ile kamyonlarına yükledikleri odunları Afyonkarahisar'a götürmek üzere geçtiğimiz Cumartesi akşamı yola çıktı.

Kadınhanı ilçesi Söğütözü Mahallesine yakın bir noktada freni tutmayan Doğan Selçuk, önünde seyreden ağabeyi Mustafa Selçuk'un kullandığı kamyon arkadan çarptı. Kazada Doğan Selçuk ile yanında bulunan 8'inci sınıf öğrencisi yeğeni Emirhan Selçuk hayatını kaybederken, aynı araçtaki oğlu 11 yaşındaki Mehmet Akif Selçuk yaralandı.

konyada-amca-ve-yegenin-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay.jpeg

“BENİM CANIM YANDI BAŞKASININ CANI YANMASIN”

Acılı baba Mustafa Selçuk, Sabah'a yaptığı açıklamada, yıllardır nakliyecilik yaptıklarını o yoldan yüklü olarak ilk defa aşağıya doğru indiğini söyledi.

Selçuk, "Evin önünde hazırlık yaptıktan sonra yola çıkacakken oğlum, 'Baba annem börek yapmış, yede öyle git' dedi. Ben de oğlum ben gelince yerim dedim ve önden çıktım. Kardeşim de namazını kılıp arkamdan yola çıkmış. Bir süre gittikten sonra kardeşimi aynadan gördüm. Ama tekrar aynaya baktığımda çok hızlı bir şekilde geliyordu. Freninin tutmadığını anlayınca kamyonu sağa yanaştırdım. Ama saniye geçmeden arkadan vurdu. İndiğimde kardeşim zaten hayatını kaybetmişti. Kapıyı açtığımda önce yeğenimi gördüm. Daha sonra ise elim bir bacağa değdi. Bir baktım oğlum Emirhan. Çocukların arabaya bindiğini bilmiyordum. Oğlumla yeğenimi güçlükle araçtan çıkardım ama yetemedim. Emirhan kuzeni kamyona binince, 'Amca ben de gelebilir miyim sizinle?' demiş. Amcası da hadi binin demiş. Annesinin 'Oğlum böreğini ye demiş' ama annesine 'Anne gelince ısıtıp yerim' demiş. Ben ölüm yolunda kardeşimi ve evladımı kaybettim. Artık kimse ölmesin. Ya yol yapılsın ya da yol kapatılsın." dedi.

konyada-amca-ve-yegenin-oldugu-kazada-yurek-yakan-detay.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.