Konya’da amcalarını öldüren ikizler cinayetin nedenini anlattı

Konya’nın Karatay ilçesinde Yasin Mutlu, 17 yaşındaki ikiz yeğenlerine taşla saldırdı. Bunun üzerine ikizlerden M.M. amcasını bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu öldü, tutuklanan ikiz kardeşler olayın sebebini anlattı.

Konya’da amcalarını öldüren ikizler cinayetin nedenini anlattı

Olay, Konya'nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre; hırsızlık, kasten yaralama gibi suçlardan 12 kaydı bulunan Yasin Mutlu, yeğenleri M.M. ve ikizi H.M'ye taşla saldırdı.

BACAĞINDAN BIÇAKLANDI

İkizlerden M.M. kendisini korumak için üzerindeki bıçağı çıkartıp amcasına doğru savurdu. Bacağından yaralanan Mutlu, olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Çok kan kaybeden Yasin Mutlu ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yeniden yaşama döndürülen Mutlu, hayatını kaybetti.

konyanin-karatay-ilcesinde-yasin-mutlu-17-yasindaki-ikiz-yegenlerine-tasla-saldirdi-bunun-uzerine-ikizlerden-m-m-amcasini-bacagindan-bicakladi-hastaneye-kaldirilan-mutlu-oldu-tutuklanan-ikiz-kardesler-olayin-sebebini-anlatti.jpg

“ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORDU”

İkiz kardeşler M.M. ve H.M., polis ekiplerince gözaltına alındı. Bıçağı kullandığı belirlenen M.M. ifadesinde amcasının sürekli olarak 'Sizi öldürteceğim' diyerek tehditlerde bulunduğunu ileri sürdü.

M.M., "Sürekli bizi aşağılayıp ölümle tehdit ediyordu. Alanya'da yaşayan amcamızı son kez görüp, uğurlamak için aşağıya indiğimizde amcam taşla bize saldırdı. Kendimizi korumak için bıçağı salladım" dedi.

Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ikizler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.