Konya’da aracı kundaklanan polis konuştu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde polis memuru Hacı Kenger’in aracını kundakladığı iddia edilen şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Kenger olaya dair konuştu, dikkat çeken iddialar ortaya attı ve yardım istedi.

Konya’da aracı kundaklanan polis konuştu

Konya’nın bir ilçesi polis memurunun başına gelenleri ve sonrasında yaşananları konuşuyor.

Olay, geçtiğimiz gece saatlerinde patlak verdi. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hacı Kenger'in Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi üzerindeki Fatih Apartmanında yer alan evinin önünde park halindeki 07 AVA 665 plakalı hafif ticari aracı yanmaya başladı.

Alevler kısa sürede büyüdü ve yanındaki 2 otomobile daha sıçradı.

Yangını görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, polis memuru Kenger’in aracı kullanılamaz hale geldi. 2 otomobilde ise hasar oluştu.

Polis ekipleri adreste inceleme yaptı ve güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

konyada-araci-kundaklanan-polis-konustu.jpg

Şapkalı bir kişinin elinde bidonla aracın yanından koşarak uzaklaştıktan sonra yangının başladığı tespit eden ekipler, araçların kundaklama sonucu yandığını belirledi.

Araştırmalar sonunda şüphelinin Yaşar Önsesveren olduğu ortaya çıktı. Zanlı, olaydan bir gün sonra düzenlenen operasyonla yakalandı.

konyada-araci-kundaklanan-polis-konustu-001.jpg

Aralarındaki husumetten dolayı aracı kundakladığını itiraf ettiği öne sürülen Önsesveren, ters kelepçe takılı halde adliyeye sevk edildi. Şüpheli, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-araci-kundaklanan-polis-konustu-002.jpg

ARACI YANAN POLİS MEMURUNDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Kendisinin ve 2 komşusunun aracı yanan polis memuru Hacı Kenger, yaşananları detaylarıyla anlattığı bir açıklama yaptı.

Şüphelinin daha önce cinayet işlediği, 1 yıl hapis yattıktan sonra tahliye olduğu, yine memura mukavemetten ceza aldığını öne süren Kenger, gece yarısından sonra alkollü içecek sattığı için 340 bin ceza yazdığı için bu olayın gerçekleştiğini iddia etti.

İşte Hacı Kenger’in yardım istediği o açıklama:

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.