Konya’da aranan şahıslar operasyonu! 9 kişi yakalandı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi, çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

Konya’da aranan şahıslar operasyonu! 9 kişi yakalandı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 29 Nisan - 06 Mayıs 2024 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi, 9 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan aranan ve hakkında 16 Yıl 6 Ay 10 Gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.Y. isimli şahıs 29.04.2024 tarihinde Seydişehir ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya Seydişehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ile Mala Zarar Verme Suçundan aranan ve hakkında 5 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan E.B. isimli şahıs 30.04.2024 tarihinde Sarayönü ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kasten Yaralama Suçundan aranan ve hakkında 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan G.K. isimli şahıs 30.04.2024 tarihinde Karatay ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

6136 Sayılı Kanuna muhalefet ve Ateşli Silahların satışını iki ya da daha çok kişinin toplu olarak işlemesi Suçundan aranan ve hakkında 8 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan Y.T. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Karatay ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya Kapalı Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan aranan ve hakkında 5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Y.T. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak Suçundan aranan ve hakkında 1 Yıl 8Ay Yakalama Kararı olan A.Ü. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Tuzlukçu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Akşehir T Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık Suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 9 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.K. isimli şahıs 03.04.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Tehdit/Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçundan aranan ve hakkında 5 Yıl 5 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan C.D. isimli şahıs 04.05.2024 tarihinde Karapınar ilçesinde yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır

Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama Suçundan aranan ve hakkında 4 Yıl 11 Ay 10 Gün kesinleşmiş hapis cezası olan A.I. isimli şahıs 06.05.2024 tarihinde Ereğli ilçesinde yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.