Konya'da baba ile oğlu 10 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

Konya'da bir süredir koronavirüs tedavisi gören baba ile oğlu 10 gün arayla yaşamını yitirdi. Ölüm haberleri aileyi üzüntüye boğdu.

Konya'da baba ile oğlu 10 gün arayla koronavirüsten hayatını kaybetti

Konya'nın Karatay İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan Kurt ailesinin bazı üyeleri bir süre önce yeni tip koronavirüse yakalandı. Ailenin en büyük ferdi olan Mümin Kurt (84), durumu ağırlaşınca entübe edildi. Ancak 5 Mart cuma günü hayatını kaybetti. 

Babasıyla aynı dönemde Kovid-19 olan ve hastanede tedavi altına alınan işçi emeklisi Ramazan Kurt'un (58) durumu da giderek ağırlaştı. Kurt, babasından 10 gün sonra vefat etti. Art arda gelen ölüm haberleri aileyi yasa boğdu.

''SADECE 10 GÜN AYRI KALDILAR''

Koronavirüs tedavisi sona eren torun Yakup Kurt (32), dedesi ve babasını birbiri ardına kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Dedesi ve babasıyla aynı dönemde virüse yakalandığını ifade eden Kurt ''Ben hastalığı hafif atlattım. Ancak önce dedemi, ardından da babamı kaybettik. Babam yıllarca yaşlılık nedeniyle bakıma muhtaç olan dedemle en güzel şekilde ilgilendi. Çok sevdiği dedemden bu dünyada sadece 10 gün ayrı kaldı. Her ikisinin de acısı çok büyük. Allah cennetinde kavuştursun. Lütfen herkes bu virüse çok dikkat etsin. Çok sevdiğimiz iki insanı virüs illeti nedeniyle kaybettik. Allah kimseye hastalık vermesin'' dedi. 

Ramazan Kurt'un Şeker Tekke Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum