Konya’da baba ve oğlunun can verdiği silahlı saldırı geride büyük acı bıraktı
Konya’da uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri memleketleri Niğde’de toprağa verilecek. 3’ü kız 4 çocuk babası olan Mehmet Koçyiğit’in eşinin 9 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Konya’nın Karatay ilçesi Karaaslan Mahallesi Övgü Sokak’ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda baba Mehmet Koçyiğit (33) ve oğlu Servet Efe Koçyiğit (11), evlerinin bahçesinde 51 AEL 448 plakalı otomobilde silahlı saldırıya uğradı.
Mermilerin hedefi olan baba Mehmet Koçyiğit olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu Servet Koçyiğit ise kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CENAZELER NİĞDE’YE GÖTÜRÜLECEK
Hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Niğde’ye gönderilecek. Koçyiğit ailesi, burada son yolculuğuna uğurlanacak.

EŞİ 9 AYLIK HAMİLEYDİ
3’ü kız 4 çocuk babası olan Mehmet Koçyiğit’in eşinin 9 aylık hamile olduğu öğrenildi. Acı haber, yakınlarını yasa boğarken, saldırının ardından geride kalan aile fertlerinin dramı yürekleri dağladı.

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE
Olay sonrası geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.