Konya’da babalarının öldürdüğü iki kız kardeş son yolculuğuna uğurlandı

Konya’da dün dehşet veren bir olay yaşanmıştı. Suriye uyruklu bir baba, 14 ile 17 yaşındaki iki kızını öldürüp, polise teslim oldu. Abla-kardeş İşgalaman Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Baba ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da babalarının öldürdüğü iki kız kardeş son yolculuğuna uğurlandı

Olay, dün öğle saatlerinde Konya'nın Meram ilçesinde yaşandı. 

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; polise giden Yusuf E., Nevruz Sokak Onur Apartmanındaki evde iki çocuğunu öldürdüğünü söyledi. 

İhbarla harekete geçen ekipler, adrese ulaştıklarında biri 14 diğeri 17 yaşındaki 2 kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Geniş güvenlik önlemi alan ekipler ev ve çevresindeki inceleme yaptı.

"NAMUS MESELESİ" DEDİ

Yusuf E'nin ilk ifadesinde, kızlarıyla namus meselesi yüzünden tartıştığını ve cinnet geçirdiğini, kendini kaybettiği için hiçbir şey hatırlamadığını, kendine geldiğinde iki kızının cansız bedenini gördüğünü söylediği öğrenildi.

Öldürülen kızların isimlerinin Kevser El Salih (17) ve Merve El Hamed (14) olduğu bildirildi. Cesetler, polisin incelemelerinin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. 

konyada-babalarinin-oldurdugu-suriyeli-iki-kiz-son-yolculuguna-ugurlandi.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kevser El Salih Yusuf ve Merve El Hamed Yusuf’un Konya Şehir Hastanesindeki işlemlerinin ardından cenazeleri ailelere teslim edildi.

2 kardeşin cenazesi merkez Karatay ilçesinde bulunan Şeyh Ulema Yusuf Ağa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İşgalaman Mezarlığı'nda toprağa verildi.

konyada-babalarinin-oldurdugu-suriyeli-iki-kiz-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Katil zanlısı baba ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Yusuf E, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-babalarinin-oldurdugu-suriyeli-iki-kiz-son-yolculuguna-ugurlandi.jpeg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.