Konya’da başı ve cinsel organı kesilerek öldürülen "Bozkır'ın Mustafa Dayısı" için ilçe halkı seferber oldu

Konya'nın Bozkır ilçesinde, geçen pazar başı ve cinsel organı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Mustafa Sömek'in adının yaşatılması için ilçe sakinleri de çalışma başlattı.

Konya’da başı ve cinsel organı kesilerek öldürülen "Bozkır'ın Mustafa Dayısı" için ilçe halkı seferber oldu

İlçe genelinde kültür sanat köşesi yapan gençler Sömek'in hatırasının yaşatılması için görsel çalışmalarını ilçe merkezine çizdi.

Resimlerde Sömek'in doğum yılı ve sonsuzluk simgesi kullanılarak unutulmayacak mesaj verildi.

bozkir-cinayet.jpg

Mustafa Sömek'in yeğeni Hasan Oynak, "Mustafa Dayımız vahşi bir cinayete kurban gitti. Cenaze dolayısıyla İzmir Menemen'den geldim. Bozkır halkının Mustafa dayımıza ne kadar sahip çıktığını gördüm. Çizim olarak yapılan bu çalışma ve belediyemizin bir parka Mustafa dayımızın ismini vermesi bizi ziyadesiyle mutlu etti." dedi.

bozkir-cinayet-001.jpg

bozkir-cinayet-002.jpg

Bozkır Sanat Sokağında çizimler yapan Hasan Güleroğlu da "Bozkır'da Bozkır Caps adıyla faaliyetler yürüten gönüllülük esasıyla faaliyet gösteren bir gençlik hareketiyiz. Bozkır Kültür Sanat Sokağında toplumumuza mal olmuş Yeşilçam'ın renkli kişiliklerini duvarlarımıza yansıtıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Bozkır tarafından sevilen sayılan ve değer verilen bir insanın katledilmesi sonrasında ilçemizde adının ve yaşananların unutulmaması için bu kültür sanat köşesine nakış etmek istedik. Keşke ilçemizde böyle bir olay yaşanmasaydı ama maalesef günahsız masum bir şekilde evine giderken gözü dönmüş bir cani tarafından katledildi. Biz Mustafa Dayımızı unutmayacağız kalbimizde yaşatacağız ve unutturmayacağız." diye konuştu.

*  Konya’da dehşet veren olay! Başı ve cinsel organı kesilerek öldürüldü, ceset lise yanında bulundu

*   Konya’da vahşi cinayetin zanlısı, kanlı elbiseyle kahvehaneye gidip çay içmiş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.