Konya’da Başkanlardan ikinci tur için açık çağrı

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak. 14 Mayıs sonuçlarını değerlendiren Karatay, Meram ve Selçuklu Belediye Başkanları, ikinci tur için Konyalılara açık çağrı yaptı.

Konya’da Başkanlardan ikinci tur için açık çağrı

Türkiye, 28 Mayıs’ta yeniden sandık başına gidecek ve 13. Cumhurbaşkanını belirleyecek.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yaptıkları açıklamalarda 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi ve 28 Mayıs için Konyalılara açık çağrı yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Kılca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İlk turda milletimizden en yüksek desteği alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs’ta çok daha büyük bir destek vereceğiz. Hayal ettiğimiz ne varsa, ülkemizin hayrına ne lazımsa milletimizle birlikte yaptık. Türkiye Yüzyılı’nı da 28 Mayıs günü birlikte başlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Meram Belediye Başkanı Kavuş ise açıklamasında şunları kaydetti:

“Kıymetli Hemşehrilerim; 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Seçimleri, uhulet ve suhulet içerisinde büyük bir demokrasi şöleniyle geride kaldı. Halkımız, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize büyük bir teveccüh göstererek yoğun destek verdi. “Büyük Türkiye Yürüyüşü’ne devam” diyen halkımız, Türkiye genelinde verilen oylarla Cumhur İttifakımızın meclisteki çoğunluğu sağlamasına katkı sundu. Konya’da ise Cumhur İttifakımız, 12 milletvekilimizi meclise göndererek, iradesine bir kez daha sahip çıktı. Bizler de, her zaman olduğu gibi, 14 Mayıs seçimleri sürecinde de ilçemizin her bir noktasında hemşehrilerimizle buluştuk, bir araya geldik. Bu süreçte bizlerin yanında olan hemşehrilerimiz başta olmak üzere, İl ve İlçe Teşkilat mensuplarımıza, Milletvekili Adaylarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve davaya gönül vermiş tüm fertlerimize teşekkür ediyorum. Milletimizin oylarıyla seçilerek mecliste yine milletimizin temsilcisi olan Cumhur İttifakı Milletvekillerimize başarılar diliyor, Rabbimden kolaylıklar temenni ediyorum. Şimdi daha çok gayret etme zamanı. 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur seçimlerinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçmenin, Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlemenin zamanı… Tüm hemşehrilerimi, bundan önce olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına destek vermeye, bu kutlu yürüyüşte yanında olmaya davet ediyorum. Sefer bizden, Zafer Allah’tan…”

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı ise “Tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimlerinin ilk turunda aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, en yüksek desteği vererek Türkiye Yüzyılı için hazır olduğunu ve Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımıza güvendiğini bir kez daha göstermiştir. 28 Mayıs’a kadar durmadan, dinlenmeden ve aşkla koşturarak tarihi seçimin ikinci turundan da zaferle çıkacak ve büyük bir başarıya imza atacağız. Tüm hemşehrilerimi 28 Mayıs seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve liderliğindeki Türkiye Yüzyılı’na destek vermeye davet ediyorum. Durmak yok, yola devam.” dedi.

konyada-baskanlardan-ikinci-tur-icin-acik-cagri.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.