Konya’da başkanlardan ortak yardım çağrısı

Konya’da deprem bölgesine yardım için yeni bir çağrı yapıldı. Deprem bölgelerine ayni yardımlarla yeterli miktarda malzeme gönderildiği belirtilerek, bundan sonra nakdi yardımlara öncelik verilmesi istendi ve AFAD yardım hesapları verildi.

Konya’da başkanlardan ortak yardım çağrısı

Konya, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk dakikalarından itibaren bölgeye yardım için seferber oldu. 

Konya Büyükşehir ile Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyelerinin organizasyonuyla TIR’lar dolusu yardım malzemesi toplandı ve depremzedeler için bölgeye gönderildi.

4 BAŞKANDAN ORTAK ÇAĞRI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ortak bir çağrı yaptı ve nakdi yardımlara ağırlık verilmesi istendi. 

Açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerimiz, sizlerden önemli bir ricamız var.  Deprem bölgelerine ayni yardımlarla yeterli miktarda malzeme gönderdik. Bundan sonra nakdi yardımlarınıza öncelik vermenizi rica ediyoruz. Nakdi yardımlarınızı AFAD banka hesaplarına ulaştırabilirsiniz.” denildi.

AFAD DEPREM YARDIM KISA MESAJ NUMARASI VE HESAP NUMARALARI

Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, “DEPREM” yazarak 1866’ya SMS gönderebilecek (01 Ocak 2023 tarihi itibariyle SMS bedeli: 20 TL'dir)  ya da aşağıda yer alan hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecek.

Yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gereken EFT numaralarına AFAD'ın sitesinden ulaşabilirsiniz.

konyada-baskanlardan-ortak-yardim-cagrisi.jpeg

konyada-baskanlardan-ortak-yardim-cagrisi-001.jpeg

konyada-baskanlardan-ortak-yardim-cagrisi-002.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.