Konya’da beğendiğini çalan hırsız saatler içinde yakalandı

Konya Karatay’da geçtiğimiz gün bir iş yerine girip beğendiği malzemeleri çalan hırsızın, aynı gece başka bir yerden daha hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Suç dosyası kabarık olan zanlının izi bulundu ve kovalamaca sonrasında yakalandı.

Konya’da beğendiğini çalan hırsız saatler içinde yakalandı

Konya’nın Karatay ilçesi Sedirler Mahallesi Sedirler Caddesinde bulunan hırdavatçıya giren hırsız, 12 bin 750 TL değerinde fleks, somun sökme makinası gibi malzemeleri tek tek inceleyip çalmıştı.

İş yeri sahibinin ihbarıyla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmalarda aynı kişinin, İşgalaman Mahallesi Aşağı Yapıcı Sokaktaki bir iş yerinden de 30.000 TL değerinde malzeme çaldığını tespit etti.

konyada-begendigini-calan-hirsiz-saatler-icinde-yakalandi-001.jpeg

Hem iş yerlerinden birinde bulunan hem de çevrede takılı güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlının beyaz renkli bir araç kullandığı gördü. Markası ve modeli çıkartılan aracın plakasını tespit eden polis, şüphelinin 5 farklı suç kaydı bulunan Mücahit A. (29) olduğunu belirledi.

konyada-begendigini-calan-hirsiz-saatler-icinde-yakalandi.jpg

Zanlı, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kovalamaca sonrasında yakalandı.

konyada-begendigini-calan-hirsiz-saatler-icinde-yakalandi.jpeg

Kullandığı aracın bagajında çalınan malzemelerin bir bölümü bulunan Mücahit A, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.