Konya’da belediye otobüsünde maske tartışması! Savunmaları pes dedirtti

Konya’da belediye otobüsüne maskesiz halde binen iki kadın, kendilerini uyaran bir sağlık çalışanı ile otobüsteki diğer yolculara hakaret etti. Polis çağırılacağı belirtince maskelerini takan 2 kadının savunmaları pes dedirtti.

Konya’da belediye otobüsünde maske tartışması! Savunmaları pes dedirtti

Konya, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son rakamlara göre, koronavirüs vaka sayısında yüksek riskli iller arasında yer alıyor.

İl bazında kademeli normalleşmeye geçilmeye hazırlanırken, vaka sayısı fazla olan illerde kısıtlamaların esnetilmesi için rakamların aşağıya çekilmesi beklenecek.

Bu nedenle vatandaşların 3 temel kural olan; maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmesi gerekiyor.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE MASKE TARTIŞMASI

Konya’nın Selçuklu ilçesinde belediye otobüsüne binen iki kadının maskesi bulunmuyordu. Bunun üzerine biri sağlık çalışanı olan diğer yolcular, kadınları maske takmaları konusunda uyardı. Ancak beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştılar.

Kadınların maskelerini takmamakta direnip hakaret etmesi üzerine otobüs şoförü polis çağıracağını belirtti. Cep telefonlarıyla yaşananların kayıt altına alındığını gören kadınlar maskelerini taktı, ancak kendilerini, “Maske takınca daralıyorum” , “Adam mı öldürdük?” gibi sözlerle savunmaları görenlere pes dedirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.