Konya’da bıçaklanan yabancı uyruklu öldü! Genç çift tutuklandı

Konya’da bıçaklanan yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetti. Yaralı ölmeden önce tanımadığı kişilerce gasp edildiğini söyledi, polis gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı. Gözaltına alınan yabanca uyruklu genç çift tutuklandı.

Konya’da bıçaklanan yabancı uyruklu öldü! Genç çift tutuklandı

Konya’daki özel bir hastaneye bıçakla yaralanmış bir kişinin getirildiği ihbarı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Kendisini 21 yaşında Ahmed Mahmud El Zervini olarak tanıtan yaralı, tanımadığı kişilerin kendisinden sigara istediğini, aralarında çıkan kavga sonucu bıçaklandığını, elektrikli bisikleti ve cep telefonunun gasp edildiğini söyledi.

GERÇEK ÖLÜNCE ORTAYA ÇIKTI

Durumu ağırlaşan yaralı, ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis yaptığı araştırmalarda böyle bir isim kaydının olmadığını, ölen kişinin gerçek kimliğinin Beşar Mahmud El Zervini olduğunu tespit etti.

konyada-bicaklanan-yabanci-uyruklu-oldu-genc-cift-tutuklandi-001.webp

SON OLARAK SEVGİLİSİ İLE BULUŞMUŞ

Cinayet polisi, El Zervini'nin yaralı olarak bulunduğu merkez Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda El Zervini'nin evli ve 3 çocuk annesi 20 yaşındaki Betül El Aleyvi ile sevgili olduklarını ve en son olarak onunla buluştuğunu belirledi.

KADIN VE EŞİ GÖZALTINA ALINDI

El Aleyvi'nin adresini belirleyen polis, kadın ve 22 yaşındaki eşi Ali El Eleyvi'yi gözaltına aldı. Betül El Aleyvi Ahmed Mahmud El Zervini ile birliktelik yaşadığını, elinde ilişki sırasında çekilen görüntülerinin olduğunu, bununla kendisini şantaj yaptığını, görüntülerin eşinin bir arkadaşının gördüğünü ve bunu da eşine anlattığını, eşinin de söylemesi üzerine mesaj atarak buluşmak istediğini, amaçlarının El Zervini'nin buluşma yerine geldiğinde elinden telefonunu alıp, görüntüleri silmek olduğunu, çıkan tartışmada sevgilisini bıçakladığını itiraf etti.

konyada-bicaklanan-yabanci-uyruklu-oldu-genc-cift-tutuklandi.webp

El Aleyvi çiftinin, olaydan sonra El Zervini'nin cep telefonunu kırrp, elektrikli bisikletini ve suç aleti bıçağı sakladıktan sonra evlerine gidip hiçbir şey olmamış gibi yattıkları öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Betül ve Ali El Aleyvi çifti çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.