Konya’da bir belediye en düşük işçi maaşını 20 bin lira yaptı

Konya Kadınhanı İlçe Belediyesi, en düşük taşeron işçi maaşını 20 bin liraya çıkarttı. Zam, 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla geçerli. Belediye Başkanı Mehmet Badem, “Her dönem olduğu gibi bu dönemde de çalışanlarımızın yanındayız.” dedi.

Konya’da bir belediye en düşük işçi maaşını 20 bin lira yaptı

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde belediyede çalışan taşeron işçilerinin maaşlarında yapılacak düzenlemeye ilişkin görüşmeler sona erdi.

Kadınhanı İlçe Belediyesindeki taşeron işçilerin maaşları, 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla en düşük 20 bin lira olarak belirlendi.

Evli ve çocuklu şöför ile operatörlerin maaşlarının sorumluluk farkıyla en düşük 21 bin lira olduğu kaydedildi.

Artışın, çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandığı bildirildi.

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye olarak ellerindeki imkanları çalışanlarla birlikte en güzel şekilde yönetmeye gayret ettiklerini söyledi.

2020/11/29/mehmet-badem.jpg

Badem, “Kilitli taş beton santralleri ve diğer işletmelerimizde bir taraftan hizmet üretirken bir taraftan da katma değer sağlıyoruz. Dayanışma içerisinde hareket ettiğimiz personellerimize de yaptığımız maaş iyileştirmesi ile destek olmaya çalışıyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de çalışanlarımızın yanında olup onları hem maddi hem de moral motivasyon açısından mutlu etmenin gayreti içindeyiz. Üretim ve hizmet için alın terleriyle kazanıp geçimini sağlayan çalışma arkadaşlarımıza yeni belirlenen ücretin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

konyada-bir-belediye-en-dusuk-isci-maasini-20-bin-lira-yapti.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum