Konya’da bir belediye maaşlara yüzde 80 zam yaptı

Konya Seydişehir Belediyesinde şirket bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 80 zam yapıldığı açıklandı. En düşük maaşın ek ödemeler ve ikramiyeler dahil 18 bin 880 liraya yükseldiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, "Güle güle harcasınlar." dedi.

Konya’da bir belediye maaşlara yüzde 80 zam yaptı

Seydişehir Belediyesinde çalışanlarda en düşük maaş 18 bin 880 TL’ye yükseldi.

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Tutal, 9 yıl boyunca azim ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binasında çalışma arkadaşlarıyla buluşan Tutal, “Gece gündüz demeden özveriyle, gayretle ve azimle vatandaşlarımız için mücadele eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sadece fiziki çalışmalar değil, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de ilçemize kazandırdık. Yaşlı bakım merkezi, gençlik merkezleri, emekliler lokali, üreten kadınlar pazarı, kafem, kültür evi, kent müzesi gibi birçok hizmeti hayata geçirirken diğer yandan da festivallerle, şölenlerle, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilçemize ilkleri yaşattık, yeni projeler de üretmeye devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalar hayata geçirilirken de sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissettik, bizler de bugüne kadar sizlerin alın terinizi kurumadan, emeğinizin karşılığını vermeye gayret ettik. Daha önceden sizlerin ücretlerinde Asgari ücret üzerinde düzenlemeler yapmıştık. Bu yıl da yeniden bir iyileştirme yaparak imkanlarımızı zorlayarak en üst seviyede iyileştirme yaptık.

konyada-bir-belediye-maaslara-yuzde-80-zam-yapti.jpg

MAAŞLARA YÜZDE 80 ZAM

Seydişehir Belediyesi SEYPAŞ bünyesinde çalışan işçilerimize ortalama % 80 zam yaparak işçimizin en düşük maaşını ek ödemeler ve ikramiyeler dahil 18.880 liraya yükselttik. Belediye bünyemizde çalışan işçilerimize ise ortalama %45 oranında iyileştirme yaptık. Güle güle harcasınlar” ifadelerini kullandı.

konyada-bir-belediye-maaslara-yuzde-80-zam-yapti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum