Konya’da bir emniyet müdürü bu sözlerle veda etti

Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, EGM kurul kararıyla emekli edildi. Bayrak, veda açıklamasında 2 önemli konuya dikkat çekti.

Konya’da bir emniyet müdürü bu sözlerle veda etti

Ereğli Emniyet Müdürü İsrail Bayrak, Emniyet Genel Müdürlüğü kurul kararıyla emekli edildi.

Bayrak, bir veda açıklaması ve şunları söyledi:

Aralık ayından beridir sürmekte olan göz tedavim kapsamında bulunduğum Konya il merkezinde ilişik kestiğim için fiziken vedalaşma imkanı olmadı. Hiçbir bulgu göstermeyen gözdeki retina yırtılması teşhisinin erken aşamada konulması ve en seri şekilde ameliyatı imkanı sağlaması itibariyle, Ereğli benim için ahir ömrümde; gözümü bağışlayan, gönlümü verdiğim bir dönem olmuştur. Göreve başlama aşamasında sağlık zaruretinin Ereğli’li hemşehrilerimizi ve birim temsilcilerimizi arzu ettiğim şekilde ağırlayamama ve iade-i ziyaretteki aksamalar sebebiyle bu vesile özürlerimi arz ediyorum.

Görev dönemimde birçok mecrada da dile getirdiğim üzere; Ereğli’yi, emeğin, üretimin başkenti olarak gördüm, güçlü ve büyük potansiyeli olan bu mümtaz beldemizin marka değerine katkı sağlamak için tüm tecrübe ve özverimle görev alanımı geliştirmek için gayret ettim. Sayın Kaymakamımızla birlikte Ocak ayında yaptığımız güvenlik toplantısında da dile getirdiğim 2 önemli hususta bu vesileyle bir kez daha hatırlatmada bulunmak istiyorum:

1) Günümüzün terörü uyuşturucudur. Büyük bedel ve gayretlerle sınır dışında kurutma aşamasına gelen terörün yerini, hızlı ve sinsi şekilde almaya aday olan bu belaya karşı; annelerimiz, komşu ve kuruluşlarımızdaki azami dikkat ve bilgi paylaşımı, mücadele eden güvenlik kuvvetlerimize en güçlü destektir. Toplum bazlı olarak başarımız olacaktır.

2) Günümüzün uyuşturucusu sanal dolandırıcılıktır. Hayatı kolaylaştıran “akıllı ekranın” hayatımızı en hızlı ve acımasızca söndürebileceğini unutmamalıyız. Belli aralıklarla devletimizin duyarlılığı hatırlattığı bu konunun çözümü şeffaflıktır, teyittir. Ekrandaki gizlilik, kolaylık veya avantajda yakınlarımızdaki kişilerle durumu paylaşmak, teyit almak ‘sanal dolandırıcıların oyununu bozacaktır. Kişi bazlı dikkatimizin azami olması gerekliliktir.

Bu vesileyle; şahıs ve teşkilat olarak eşsiz desteklerini her zaman yanımızda gördüğüm başta Sayın Kaymakamız, her iki

dönemdeki Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Başsavcımız olmak üzere; Ereğli’ in değerli halkı, meslek odaları, STK, yerel ve merkezi kurumların mensupları ve değerli yöneticilerine ve bu zorlu ve yüce görev sürecinde görev anlayış ve çizgime değerli katkıları olan meslektaşlarıma, ayrıca her daim Ereğli’nin hamisi olan sayın Doç. Dr. Metin Kıratlı ve Sayın Prof. Dr. Cem Zorlu’ya şükranlarımı sunar, sağlık, huzur ve bereket dolu yarınlar diliyorum.”

konyada-bir-emniyet-muduru-bu-sozlerle-veda-etti.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.