Konya'da bir ilçeyi yasa boğan kaza! 2 liseli genç toprağa verildi

Son Dakika! Konya Doğanhisar’da dün feci bir kaza yaşanmış, devrilen otomobilde bulunan 16 yaşındaki 4 liseli gençten 2’si ölmüş, 2’si ağır yaralanmıştı. Muhammet İpekten ve Furkan Akyıl bugün toprağa verildi.

Konya'da bir ilçeyi yasa boğan kaza! 2 liseli genç toprağa verildi

Kaza, dün akşam saatlerinde Konya’nın Doğanhisar ilçesinde yaşanmıştı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre;  sürücüsü henüz tespit edilemeyen 41 RK 585 plakalı otomobil, Doğanhisar - Hüyük kara yolu Yenice Kavşağı'nda bariyerlere çarparak devrildi.

Feci kazada araçtaki Muhammet İpekten (16) ile Furkan Akyıl (16) olay yerinde hayatını kaybetti.

muhammet-ipekten-ve-furkan-akyil-konya-doganhisar-kaza.jpeg

DURUMLARI AĞIR

Yaralanan Hasan Dönmez (16) ve Hasan Berke Kalkan (16) sağlık ekiplerince Doğanhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Konya'daki başka bir hastaneye sevk edilen ve tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

muhammet-ipekten-ve-furkan-akyil-konya-doganhisar-kaza.jpg

DOĞANHİSAR’I YASA BOĞAN KAZA

Doğanhisar Şehit Ahmet Baş Spor Lisesi 11. sınıf öğrencisi Muhammet İpekten ve Doğanhisar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Furkan Akyıl’ın acı haberi, ilçeyi yasa boğdu. İki genç arkadaşın cenazeleri, öğle vakti Doğanhisar İlçesi Merkez Çarşı - Pazar Camisine getirildi. Burada kılınan namazın ardından Muhammet İpekten Merkez Kuzkaya Mezarlığında, Furkan Akyıl’ın cenazesi ise Merkez Kırüstü Mezarlığında toprağa verildi.

muhammet-ipekten-ve-furkan-akyil-konya-doganhisar-kaza-001.jpeg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de taziye mesajında, “Doğanhisar Şehit Ahmet Baş Spor Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Muhammet İpekten ve Doğanhisar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Furkan Akyıl vefat etmiştir. Öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.” İfadelerini kullandı.

muhammet-ipekten-ve-furkan-akyil-konya-doganhisar-kaza-002.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum