Konya’da bir ilçeyi yasa boğan kaza! 2 ölü, 3 yaralı var

Konya-Ankara kara yolunda kamyona arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren Cemal Çiftçi (67) ile eşi Havva Çiftçi (66), Cihanbeyli'de toprağa verildi. Kazada yaralanan gelinleri ile iki torunun tedavisi ise halen sürüyor.

Konya’da bir ilçeyi yasa boğan kaza! 2 ölü, 3 yaralı var

Konya'nın Cihanbeyli ilçesini yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden Cemal Çiftçi (67) ile eşi Havva Çiftçi (66), memleketleri Kuşça Mahallesi'nde son yolculuklarına uğurlandı.

FECİ KAZADA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Kaza, geçen hafta gece saatlerinde Konya-Ankara kara yolunda Altınekin kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Cemal Çiftçi ile eşi Havva Çiftçi olay yerinde hayatını kaybetti.

konyada-bir-ilceyi-yasa-bogan-kaza-2-olu-3-yarali-var

Kazada ayrıca çiftin gelini ile iki torunu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

konyada-bir-ilceyi-yasa-bogan-kaza-2-olu-3-yarali-var

KUŞÇA MAHALLESİ'NDE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR

Feci kazada yaşamını yitiren Cemal ve Havva Çiftçi için Cihanbeyli'nin Kuşça Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Yakınları, akrabaları ve mahalle sakinlerinin katıldığı cenazede Çiftçi çifti gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Acı haberin ardından Kuşça Mahallesi büyük üzüntü yaşarken, cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

konyada-bir-ilceyi-yasa-bogan-kaza-2-olu-3-yarali-var

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazada yaralanan çiftin gelini ile iki torununun hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

konyada-bir-ilceyi-yasa-bogan-kaza-2-olu-3-yarali-var

konyada-bir-ilceyi-yasa-bogan-kaza-2-olu-3-yarali-var

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.