Konya’da bir kadın, üvey oğlunun karısını bıçakladı: Durumu ağır!

Konya’da 52 yaşındaki bir kadın, üvey kayınvalidesiyle aralarında çıkan kavgada bıçaklandı. 5 farklı yerinden yara alan kadının durumu ağır. Şüpheli tutuklandı, karısı bıçaklanan adam ise yaşananları polise ayrıntılarıyla anlattı.

Konya’da bir kadın, üvey oğlunun karısını bıçakladı: Durumu ağır!

Olay, merkez Meram ilçesi bulunan lüks bir sitede yaşandı. İddiaya göre; 49 yaşındaki S.A, üvey oğlu M.A’nın evine geldi. Kahvaltıdan sonra T. A. ve S.A, baş başa konuşacaklarını söyleyerek M.A’yı diğer odaya gönderdi. Bu sırada ikili arasında çıkan tartışmada S. A, T.A’yı göğüs, karın ve kol olmak üzere 5 yerinden bıçakladı.

DURUMU AĞIR

M.A’nın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. T.A, ambulansla Meram Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. T.A’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şüpheli S.A. ise suç aleti bıçakla birlikte evde gözaltına alındı. 

“ÇIĞLIK SESLERİ ÜZERİNE MUTFAĞA KOŞTUM”

M.A, eve gelen polis ekiplerine yaşananları ayrıntılarıyla anlattı. M.A, “Babamın eski eşi olan S.A. eşimle görüşmek için eve geldi. Birlikte kahvaltı yaptık. Daha sonra özel konuşacaklarını söylediler. Ben de bunun üzerine diğer odaya geçtim. Bir süre sonra mutfaktan çığlık sesleri gelmeye başladı. Mutfağa gittiğimde eşim yaralanmıştı. S.A. elinde bıçakla eşime saldırıyordu, bıçağı ona saplamaya çalışıyordu. S.A’nn elindeki bıçağı bükerek zorla aldım.” dedi.

TUTUKLANDI

Gözaltındaki S.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye edildi ve "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABER DAİRESİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.