Konya’da bir kişi darp edilip uçuruma atıldı

Konya’da yaşayan 29 yaşındaki Nurullah Oğuz, darp edilip uçuruma atıldı, telefonla yardım istediği polisler tarafından ağır yaralı halde bulundu. Polis çok geçmeden iki kişiyi yakaladı. Şüpheliler, Oğuz’un eski nişanlısının kuzeni ve onun arkadaşı çıktı.

Konya’da bir kişi darp edilip uçuruma atıldı

Önceki gece 112 Acil Çağrı Merkezini arayan bir kişi, darp edilip uçurumdan atıldığını, vücudundaki kırıklar nedeniyle hareket edemediğini söyledi. İsminin Nurullah Oğuz olduğunu söyleyen kişinin bulunması için ekipler hemen harekete geçti. Konya'nın Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesine çok sayıda ekip sevk edildi.

UÇURUMDA AĞIR YARALI HALDE BULUNDU

Bir yandan bölgede araştırma yapan ekipler, diğer yandan da Oğuz’dan bulunduğu yer hakkında bilgi almaya çalıştı. Uzun aramalar sonunda, mahalledeki gölet yakınlarında yer alan dağlık alanda, 29 yaşındaki Oğuz yaralı halde bulundu.

Polis, sağlık ve itfaiye ekipleri seferber olup Oğuz’u güçlükle bulunduğu yerden çıkarttı.

konyada-bir-kisi-darp-edilip-ucuruma-atildi.jpg

YOĞUN BAKIMDA

Darp sonucu kafa travması geçirdiği ayrıca vücudunun birçok bölgesinde kırıklar bulunduğu belirlenen Nurullah Oğuz, ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Oğuz, burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, edindiği bilgiler doğrultusunda hemen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, Nurullah Oğuz’un kaçırıldığı aracın, eski nişanlısının kuzeni Hüseyin U. (28) ve İlyas T’ye (28) ait olduğunu tespit etti. İki şüpheli, ekiplerin düzenlediği operasyonla kısa sürede yakalandı.

konyada-bir-kisi-darp-edilip-ucuruma-atildi-002.jpg

"ESKİ NİŞANLISINI RAHATSIZ EDİYORDU"

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen ve burada ifadeleri alınan zanlıların, Nurullah Oğuz’un, kuzenleri olan eski nişanlısı S.U’yu ayrıldıktan sonra da rahatsız etmeyi sürdürdüğünü, bu nedenle kaçırıp dövdüklerini söylediği öğrenildi.  

konyada-bir-kisi-darp-edilip-ucuruma-atildi-001.jpg

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki zanlı, "nitelikli kasten yaralama", "nitelikli cinsel saldırı" ve "nitelikli yağma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Hüseyin U. ve İlyas T, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.