Konya’da bir kurum müdürü bu sözleri nedeniyle açığa alındı

Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, sosyal medya hesabında hesabındaki “Cumhuriyeti hedef alan” ifadeleri nedeniyle açığa alındı. Ayrıca bu konuda müfettiş görevlendirildiği bildirildi.

Konya’da bir kurum müdürü bu sözleri nedeniyle açığa alındı

Demirören Haber Ajansı (DHA), söz konusu haberi “Cumhuriyeti hedef aldı, açığa alındı” başlığıyla duyurdu.

Habere göre; Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Cumali Özince, sosyal medya hesabındaki paylaşımından dolayı açığa alındı. Bir asrı deviren Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alarak sosyal medya hesabından, "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü" diye yazdı.

konyada-bir-kurum-muduru-bu-sozleri-nedeniyle-aciga-alindi.jpg

Takipçilerin tepkisi üzerine yeni bir paylaşım yapan Özünce, Cumhuriyet'i överek "Türk dünyasının gururu, mazlumların umudu, 100. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet payidar eyle" ifadesini kullandı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince’nin paylaşımıyla ilgili olarak açığa alındığı ayrıca bu konuda müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

"PAYLAŞIMI KALDIRDIM"

Cumaali Özince, konuya dair yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürünün ricası ve bir kaç arkadaşının isteği üzerine paylaşımını kaldırdığını belirterek, akşam saatlerinde Valilik tarafından görevlendirilen müfettişlere ifade verdiğini söyledi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Ereğlihaberleri.com'a konuşan Özince, "Ben bu devlete 35 yıldır hizmet ediyorum hizmet sürem boyunca her zaman vatana millete ve devlete olan bağlılığımı her yerde ifade etmişimdir. Dün akşam bahsi geçen paylaşımı yaptım hemen sonrasında da yine sosyal medya hesabımdan "Allah'ım! Türk Dünyasının gururu, mazlumların umudu 100. Yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet payidar eyle... Amin" ifadelerinin yer aldığı düşüncelerimi belirttim. Beni Cumhuriyet düşmanı ilan edenler nedense yaptığım diğer paylaşımı görmezden geldiler. Benim devletime milletime vatana olan bağlılığımı herkes bilir. Yanlış yöne çekilen paylaşım dolayısıyla valilik tarafından görevlendirilen müfettişlere ifademi verdim. Artık bundan sonraki süreç adli mercilerin işidir. Üzerimden prim yapmaya çalışan yanlış algı yöneten kişiler ile ilgili ben de suç duyurusunda bulunacağım. Bu süreçte beni arayan dostlarıma teşekkür ediyorum adalet yerini bulacaktır" ifadelerini kullandı.

cumali-ozince.jpg

Öte yandan Cumali Özince'nin sosyal medya hesabının kilitlendiği görüldü.

cumali-ozincenin-sosyal-medya-hesabinin-kilitlendigi-goruldu.png

Kaynak:DHA / Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.