Konya’da bir mahalle daha ucuz alışveriş ile tanıştı
Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar AVM, yeni şubesini Karatay ilçesi Başak Mahallesinde açtı. Başkan Ali Kaya, "Konya’nın markası olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konya’nın perakende sektöründeki öncü markalarından Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla büyümesini sürdürüyor. Konya ekonomisine değer katan Çelikkayalar AVM, yeni yatırımı olan Başak Mağazasını hizmete açtı.

Hacı Yusuf Mescit Mahallesi, Başak Caddesi’nde açılan yeni şube, markanın 31’inci süpermarket şubesi olarak faaliyete geçti. 550 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağaza, 30 kişiye istihdam sağlayarak bölge ekonomisine katkıda bulunacak.

ÇELİKKAYALAR, KONYA'DA GÜCÜNÜ ARTIRIYOR
Çelikkayalar, büyüme stratejisi kapsamında 31 süpermarket, 5 petrol market, 5 akaryakıt istasyonu ve 2 züccaciye mağazası ile toplamda 2.000 kişilik istihdam sağladı. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve güler yüzlü personeliyle Konya’da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam eden firma, 2025 yılında da yatırımlarını sürdürecek.

ONLİNE ALIŞVERİŞTE HIZ VE KALİTE
Çelikkayalar, dijitalleşen dünyaya ayak uydurarak lojistik ağını genişletmeye ve online alışverişte lider konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Özellikle hız ve kaliteyi bir araya getiren “Çelikkayalar Hemen” projesi ile 20 dakikada hızlı teslimat hizmeti sunmayı hedefliyor.

ALİ KAYA: "KONYA’NIN MARKASI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Açılışta konuşan Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, firmanın büyüme hedeflerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Biz Çelikkayalar ailesi olarak Konya’nın markası olmaya devam ediyoruz. Şehrimize yatırımlarımız sürecek ve büyümeye devam edeceğiz. Hedefimiz, Konya’da 42 şubeye ulaşmak. En kısa sürede bu hedefi gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Artık sadece Konya merkezinde değil, Akşehir, Seydişehir, Ereğli ve Beyşehir gibi büyük ilçelerimizde de mağazalar açmayı planlıyoruz. Ayrıca, Akdeniz bölgesine açılmak için çalışmalarımız devam ediyor. 2025 yılı içinde müjdeli haberlerimizi paylaşacağız.

Yeni istihdam alanları oluşturmaktan vazgeçmeyeceğiz ve Çelikkayalar Ailesi daha da büyüyecek."

Son olarak, Kaya, Başak mağazasının Konya halkına hayırlı olmasını dileyerek destek veren tüm müşterilere, çalışanlara ve iş ortaklarına teşekkür etti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.