Konya’da bir mahallede çeşmelerden çamurlu su aktı, ekipler alarma geçti

Konya’nın Doğanhisar ilçesine bağlı Kemer Mahallesinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış sonrası çeşmelerden çamurlu su akmaya başladı. Belediye ve KOSKİ ekipleri alarma geçti, sorunun çözümü için çalışma yapılıyor.

Konya’da bir mahallede çeşmelerden çamurlu su aktı, ekipler alarma geçti

Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, ilçeye bağlı Kemer Mahallesinde etkili olan sağanak yağış sonrası, içme sularına karışan maddeler nedeniyle çeşmelerden çamurlu su aktığına dair şikayetler aldıklarını söyledi.

Bölgede incelemelerde bulunan Öztoklu, “KOSKİ ekiplerimizle birlikte bu durumun nedenlerini araştırarak bir çözüme kavuşması için incelemelerde bulunduk. Ayrıca, mahallemizde yaşanan içme suyu sıkıntısını Sayın KOSKİ Müdürümüz Ahmet Kapçı ile istişare ederek çözüm yollarını ele aldık. Sorunun çözümü için mahallemizde ekiplerimiz en kısa zamanda çalışmaya başlayacak ve içme suyu sorununu ortadan kaldırmak adına gerekli adımları atacağız.” dedi.

konyada-bir-mahallede-cesmelerden-camurlu-su-akti-ekipler-alarma-gecti-001.jpg

AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı Fikret Özeralp ve Başköy Sulama Kooperatifi Başkanı İsa Ceyhan ile birlikte KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’i de ziyaret eden Öztoklu, “Mahallelerimizdeki içme suyu sıkıntıları, kanalizasyon ve içme suyu hatları konusunda çözüm yollarını aradık, görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Başköy Sulama Kooperatifi için derivasyon su pompalama tesisi üzerine de kapsamlı bir istişare gerçekleştirdik. İlçemizin su sorunlarını çözmek için çalışmalara devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

konyada-bir-mahallede-cesmelerden-camurlu-su-akti-ekipler-alarma-gecti-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.