Konya'da bir minibüste yaşanan 'maske' tartışması görüntülendi! 'Çenenden bıktım'

Konya'da, bir minibüste kadın yolcu ile arkasında oturan erkek yolcu arasında yaşanan maske tartışması cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, cuma günü şehir içi toplu taşımada kullanılan bir minibüste yaşandı. Minibüsteki kadın yolcu, arkasında oturan erkek yolcu ile ayakta duran başka bir kişiye, taktıkları maskede burun kısmının açıkta olması nedeniyle uyarıda bulunup, kurallara uymalarını söyledi. Bunun üzerine yolcular arasında tartışma çıktı. Kadın yolcu, erkek yolcuya maskesinde burun kısmı açıkta kaldığı için fotoğrafını çekip, polisi arayacağını söyledi. Erkek yolcu da "Cezayı yazdır lütfen. Cezadan korkmuyorum, çenenden bıktım" diyerek, minibüsü durdurup indi. Kadın yolcu ise "Eğer ki toplu araca biniyorsan maskeyi takacaksın. Çekerim valla hiç affetmem, cezayı yiyin ki aklınız başınıza gelsin'' diye karşılık verdi. Bunun üzerine diğer yolculardan bazıları, kadın yolcunun konuşup, gürültü yaptığını söyledi. Yolcular, kadına tepki gösterdi. 

a2171f7a7c258149ef4a5b45b6b25c69.jpg

'O MASKESİZLER YÜZÜNDEN BİZ MAĞDUR OLUYORUZ'

Kadın yolcu da "Sabahtan beri 10 kişiyi uyardım. Müdahale etmem lazım. Hoş göremem öyle hataları. O maskesizlerin yüzünden biz mağdur oluyoruz. Ne kadar zor geliyor insanlara maske takmak. Öğrenemediler" sözleriyle karşılık vererek, tepkisini sürdürdü.

27de00eba4575c05351b69e19dc89f72.jpg

Tartışma anları, bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.