Konya’da birinci sınıf öğrencisi annesini istedi, öğretmen böyle azarladı

Konya’da ilkokul birinci sınıf öğrencisi bir çocuk, okulun ilk günü ağlayarak annesini istedi. Sınıf öğretmeninin çocuğu azarladığı anlar, cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerin ortaya çıkması sonrası öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Konya’da birinci sınıf öğrencisi annesini istedi, öğretmen böyle azarladı

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan habere göre; görüntüler, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesindeki bir ilkokulda, 7 Eylül’de cep telefonuyla kaydedildi.

İddiaya göre; 1’inci sınıfa başlayan A.Ç, ağlayarak annesini istedi. Sınıf öğretmeni A.I, ağlayarak annesini isteyen A.Ç,’ye “Terbiyesiz” diyerek bağırdı. Ardından A.Ç’nin “İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum” diyerek ağlamaya devam etmesi üzerine öğretmen A.I., “Ağla, ağla seni disipline yollayacağım haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” dedi.

"KIZIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"

Sınıfta çekilen görüntüleri izledikten sonra okul yönetimine kızının öğretmeninin değiştirilmesi yönünde müracaat ettiklerini söyleyen A.Ç’nin babası G.Ç, “Kızımın okulun ikinci günü, böyle kötü bir muameleye maruz kalması bizi çok üzdü. Kızımın sınıfının değişmesi için müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Okulla ilk tanışan bir çocuğa böyle bağırılır mı? Öğretmeni kızımın psikolojisini bozuyor. Kızım okula annesiyle gidip geliyor.” dedi.

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci sınıfa başlayan öğrencisi A.Ç'ye kötü davrandığı öne sürülen A.I. hakkında idari soruşturma başlattı. Soruşturmanın yürütülmesi için bir müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.