Konya’da cami ve evlerden su sayacı ile musluk çaldığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Konya’da cami ve evlerden su sayacı ile musluk çaldığı öne sürülen şüpheli kovalamaca sonrasında yakalandı. 9 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüpheli adliyeye sevk edilirken, çalıntı malzemeleri satın alan kişi hakkında işlem yapıldı.

Konya’da cami ve evlerden su sayacı ile musluk çaldığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Konya’da cami ve evlerden su sayacı ile musluk çaldığı öne sürülen şüpheli Meram ilçesinde kovalamaca sonrasında yakalandı. Şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, cami ve evlerden yaşanan musluk ile su sayacı hırsızlığı ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, çalışmalarda Yaylapınar Mahallesinde bir binada çok sayıda su sayaçları ve musluk başlıkları ele geçirdi. Yapılan araştırmalarda malzemelerin bir kısmının Meram ve Karatay İlçe Müftülüklerine bağlı camilere ait olduğu, bir kısmının ise evlerden çalındığı tespit edildi.

ŞÜPHELİ KOVALAMACANIN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, hırsızlık olayına karışan 25 yaşındaki Hasan A.’yı Süleymaniye Mahallesi’nde kovalamaca sonrasında yakalayarak gözaltına aldı. Hasan A’nın yapılan üst aramasında üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıkarken, şüphelinin 9 hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.

ÇALINTI MALZEMELERİ SATIN ALAN KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Çalıntı malları satın alan M.Y.’ye (27) hakkında ise işlem yapıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından Hasan A., adliyeye sevk edildi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.