Konya’da çiftçi Ahmet Tuzcu tarlasında başından vurularak öldürüldü

Konya’nın Ereğli ilçesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Ahmet Tuzcu (55), sulama hortumlarına bakım yapmak için tarlasına gitti. Bir daha haber alınamayan Tuzcu, av tüfeğiyle başından ve sırtından vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Konya’da çiftçi Ahmet Tuzcu tarlasında başından vurularak öldürüldü

Konya’da korkunç bir cinayet yaşandı. Sulama hortumlarına bakım yapmak için tarlasına giden Ahmet Tuzcu, tüfekle başından ve sırtından vurularak öldürüldü. Jandarma Tuzcu’nun katil yada katil zanlılarını arıyor.

Olay, Ereğli ilçesi Adabağ Mahallesi Akgöl mevkisinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; dün gece ayçiçeği tarlasındaki sulama hortumlarına bakım yapmaya giden evli ve 3 çocuk babası Ahmet Tuzcu, eve dönmedi.

BAŞINDAN VE SIRTINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Bölgeye giden yakınları ile muhtar Musa Bayram, Ahmet Tuzcu’nun tarlada cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Ahmet Tuzcu’nun ilk belirlemelere göre av tüfeğiyle başından ve sırtından vurularak öldürüldüğü belirlendi.

JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Ahmet Tuzcu’nun cesedi otopsi için hastaneye kaldırılırken, jandarma olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.