Altın 5769.769
BIST 10989.84
Dolar 42.5204
Euro 49.5757
Sterlin 56.7884

Konya’da çiftlikte cinayet! Karısını öldürdü

Son Dakika Haberi! Konya’nın Çumra ilçesinde yabancı uyruklu bir kadın, çiftlikte çıkan tartışma sonrası kocası tarafından darp edilerek öldürüldü. Çiftin 14 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Konya’da çiftlikte cinayet! Karısını öldürdü

Konya’nın Çumra ilçesinde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu bir kadın kocası tarafından darp edilerek hayatını kaybetti. Olay sonrası şüpheli koca gözaltına alınırken, çiftin 14 aylık bebeği geride kaldı.

Olay, Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi’nde bulunan bir çiftlikte yaşandı. Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; çiftlikte çalışan yabancı uyruklu çift arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda koca, eşini darp etti.

Aldığı darbelerle ağır yaralanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından kadının cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

konyada-ciftlikte-cinayet-karisini-oldurdu.jpg

Ekipler şüpheli kocayı gözaltına aldı. Çiftin 14 aylık bir bebeklerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.