Konya’da çizilen araba yüzünden öldürülen kapıcının eşi konuştu, sözleri yürek yaktı

Konya’da Ahmet Ünveren’in, arabası çizildiği için çıkan kavgada bıçakla öldürdüğü kapıcı Adem Topbaş’ın eşi Muhbet Topbaş konuştu, sözleri yürek dağladı: “Beni ve çocuklarımı da öldürdü. Küçük kızım babasının fotoğrafına bakıp, 'baba yok' diyor.”

Konya’da çizilen araba yüzünden öldürülen kapıcının eşi konuştu, sözleri yürek yaktı

Geçtiğimiz ay, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; TIR şoförlüğü yapan Ahmet Ünveren, 06 YRV 60 plakalı otomobilinin sağ arka kapısında çizikler olduğunu fark edince apartman görevlisi Adem Topbaş'ı arayıp, arabasının kimin çizdiğini sorarak, güvenlik kameralarına bakmak istedi.

Topbaş'ta kameraları yöneticinin gösterdiğini söylemesi üzerine Ünveren küfürler edip, aşağıya gelmesini istedi. Adem Topbaş'ın kamera odasına gelmesi üzerine bıçakla saldıran Ünveren, darbelerine Topbaş'ın kaçtığı markette de sürdürdü. Adem Topbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Ahmet Ünveren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“ADEM İLE BİRLİKTE BİZ DE ÖLDÜK”

Eşini 6 yıldır tanıdığını 3,5 yıl önce birbirlerini severek evlendiklerini anlatan Muhbet Topbaş Sabah’a konuştu. Topbaş, "O gün evde otururken katil eşimi aradı. Arabasının çizildiğini ve kameralara bakmak istediğini söylemiş. Eşim de yöneticinin gösterebileceğini söylemiş. Bunun üzerine katilde küfürlü konuşmuş.

konyada-cizilen-araba-yuzunden-oldurulen-kapicinin-esi-konustu-sozleri-yurek-yakti-001.jpg

Eşim sonra yöneticiyi aradı, açmadı. Diğer yöneticiyi aradı o da sorun çıkarsa polisi ara demiş. Sonra katilin babası eşimi arayıp, 'benim oğlum rahat durmaz, sen kameraları gösteriver' deyince eşim evden çıktı. Bana da sen meyve hazırla ben hemen gelirim dedi. Ancak bir daha geri gelmedi. Ben evde çocuklarıma bakarken o cani eşimi öldürmüş.

Böyle olacağını bilseydim gönderir miydim! O gün de birlikte 20 günlük bebeğimizin aşısını yaptırmıştık. Benim eşim bir hiç uğruna öldürüldü. Değer miydi bir çizik için bir insanı öldürmeye? 2 çocuğum yetim kaldı. O katil sadece eşimi değil ve beni ve çocuklarımı da öldürdü" diye konuştu.

konyada-cizilen-araba-yuzunden-oldurulen-kapicinin-esi-konustu-sozleri-yurek-yakti-003.jpg

“KIZIM FOTOĞRAFLARA BAKIP 'BABA YOK' DİYOR”

Muhbet Topbaş, yaşadığı acıyı şu sözlerle anlattı: "Eşim daha önce fabrikada çalışıyordu. Ailesine çocuklarına çok bağlıydı. Kapıcılık işini en çok ben istedim. Bu sayede her saat bizim yanımızda çocuklarının başında durabilecekti. Nereden bilebilirdim böyle olacağını. Böyle olacağını bilseydim onu kapıcılık yapmasını ister miydim? 2,5 yaşındaki kızımız Elif Naz sürekli babasını soruyor.

konyada-cizilen-araba-yuzunden-oldurulen-kapicinin-esi-konustu-sozleri-yurek-yakti.jpg

Geceleri kalkıp babasının koynunda yatardı. Babasına çok düşkündü. Şimdi fotoğraflara bakıp, 'Baba yok' diyor. O öyle dedikçe içimin ne kadar yandığını tahmin bile edemezsiniz. Küçük yavrum babasını daha hiç tanıyamadı bile. 2 çocukla yalnız başıma kaldım. Yuvasız kaldık. Oysa ki Adem bizi hiç yalnız bırakmazdı. O cani onu bizden alıncaya kadar. Onun en ağır cezayı almasını istiyorum. En ağır cezayı alsın ki çocuklarıma babalarının kanının yerde kalmadığını söyleyebileyim. Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.”

konyada-cizilen-araba-yuzunden-oldurulen-kapicinin-esi-konustu-sozleri-yurek-yakti-002.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum