Konya’da çocuk gelin skandalı! 13 yaşında yüzük taktılar

Konya’nın Beyşehir ilçesinde çocuk gelin skandalı yaşandı. 13 yaşındaki kız çocuğu C.S, kendisinden 15 yaş büyük A.G. ile nişanlandı. Aile arasındaki nişan töreni cep telefonu kamerasıyla kayıt altına da alındı. İşte o skandal görüntüler…

Konya’da çocuk gelin skandalı! 13 yaşında yüzük taktılar

13 yaşındaki kız çocuğu, kendisinden 15 yaş büyük gençle nişanlandı, o anlar kayıt altına da alındı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; skandalın yaşandığı yer Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesi.

İddiaya göre; 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi kız çocuğu C.S. ile 28 yaşındaki A.G. arasında aile arasında nişan töreni düzenlendi ve o anlar cep telefonuyla kayıt altına alındı.

YÜZÜNE YANSIDI

Skandal görüntülerde; yüzüklerin takıldığı, çevredekilerin bahşişleri topladığı, herkes gülerken küçük gelinin yaşadığı şaşkınlık yer aldı.

Görüntülere ulaşan Haber Dairesi muhabirine konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir mahalle sakini; nişanın birkaç gün önce gerçekleştiğini, ailenin kısa süre içinde düğün yapmak için hazırlık içinde olduğunu söyledi.

konyada-cocuk-gelin-skandali-13-yasinda-yuzuk-taktilar.jpeg

YARDIM İSTEDİLER

Aynı kişi, mahalledeki bir çok kişinin bu düğünün yapılmasını istemediğini belirterek, ilgili kurumlardan bir an önce harekete geçmelerini beklediklerini ifade etti.

İşte o skandal görüntüler:

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum